Pici Kártya

Pici Kártya

Helló hetfő! - ingyenesen letölthető olimpiai fotó kártyák

2016. augusztus 01. - Pici Kártya

A héten elkezdődnek a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok, amit mi már nagyon várunk!!!

olimpia_a_e.jpgAttival négy éve Angliában éltünk, és úgy döntöttünk, hogy nyaralás helyett inkább az olimpiára megyünk Londonba két napra. Hatalmas élmény volt! Olyan volt, mint egy nemzetközi fesztivál sok mosolygós emberrel, zenével, napsütéssel. Remélem egyszer sikerül majd a lányokkal is eljutnunk, amikor már nagyobbak lesznek, és kicsit közelebb lesz az olimpia, de addig is marad a szurkolás a tévé előtt. Ennek örömére a tévézést is elnézem, már amennyire az időeltolódás engedi. :)

Az olimpiához kapcsolódik a második Helló hétfő! is, ingyenesen letölthető fotó kártyákat készítettünk nektek! Nem kell mást tennetek, mint kinyomtatni és kivágni a kártyákat, és a picik kezébe adni, vagy mellé tenni és fotózni! 

arany.jpg

elso_olimpia.jpg

hajra.jpg

shhh.jpg

 

 

 

 

 

 

 
Két méretben is letölthetitek a képeket: 10x15-ös fotó méret, valamint egy A4-es oldal 4 képről, így ki tudjátok választani, melyik a nektek megfelelőbb.

foto.jpg

Köszönöm ha megosztjátok velünk az elkészült képeket!

Mosolygós hétfőt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://picikartya.blog.hu/api/trackback/id/tr868925324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása