Pici Kártya

Pici Kártya

Ajándék ötletek apák napjára - girland

Ingyenesen letölthető sablonokkal! :)

2016. június 08. - Pici Kártya

Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepeljük apák napját, mely idén június 19-ére esik. 

Mi eddig nem igazán ünnepeltük ezt a napot, de úgy döntöttünk mostantól ez máshogy lesz. Nem kell semmi nagy dologra gondolni, csak apróságokkal lepjük meg Attilát, és a lányok fogják elvégezni a munka nagy részét. :)

Szeretnék veletek is megosztani néhány ötletet még ebben a két hétben, hogy milyen kis ajándékokat készíthetnek a picik apák napjára, és ha a lányok is úgy akarják, akkor a mi elkészült ajándékunkat is bemutatom. Akkor nézzük is a részleteket, azaz az első ajándék ötletet: az apák napi girland. :)

A Pinteresten remek ötleteket találhattok ebben a témában is, összegyűjtöttem egy kis válogatást az én kedvenceimből. 

Ragasztós-festőstaperesistbannere-808x1024.jpg

A Craftulate oldalon mutatták be ezt a remek ötletet, melyet akár már kisebb gyerekek is elkészíthetnek. A papíron leragasztjuk a kívánt szöveget, a gyerkőc lefesti azt, és a ragasztót felvéve már kész is a csodás színes felirat. Kicsit több előkészületet és takarítást igényel, de az eredmény szuper.

Ingyenesen nyomtatható

amandaparkerandfamily.jpgAmanda's parties to go oldalon, találtam egy ingyenesen letölthető, nyakkendő dizájnos "Happy Father's Day" girlandot, valamint mini nyakkendőket, melyek ajándékkártyának is használhatóak. Szerintem nagyon ötletes! Egy szépséghibája van talán a dolognak, hogy a kártyák angolul készültek. Annyira megtetszett az ötlet, hogy elkészítettem a feliratot saját egyszerű kis dizájnnal magyarul, és ezt szeretném veletek megosztani! :)

ban_girland_1.jpg

Ha szeretnétek ti is elkészíteni ezt a girlandot, akkor itt le is tölthetitek, és nincs is más dolgotok, mint kinyomtatni és kivágni a kis nyakkendőket, felfűzni egy zsinegre és felakasztani a falra. 

Apák napi girland

Színezős

we-heart-daddy-free-printable-578x417.jpg

A végére hagytam a kedvencemet, mely könnyen és gyorsan elkészíthető, mégis személyes. A Paging Supermum oldalról ingyenesen letölthető sablon "WeheartDaddy" felirattal, melyet a nyomtatást és vágást követően, a gyerkőc ki tud színezni, és már mehet is a falra.

Mivel a felirat csak angolul érhető el, úgy gondoltam, hogy elkészítem a magyar változatát. Bella nagyon élvezte a színezést, természetesen rögtön el is mondta Attilának, ahogy hazaért. Kicsit sem tud titkot tartani! :)

girland_foto_01.jpg

Ha tetszik az ötlet, akkor a Pici Kártya sablont az alábbi linken tudjátok letölteni a színezéshez: Színezős girland

Jó ajándék készítést! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://picikartya.blog.hu/api/trackback/id/tr618789166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása